Swaithoes, voor fysiotherapie en medische fitness

Maatwerk in zorg en fitheid, zonder poespas, laagdrempelig,              zorgvuldig en ook nog eens gezellig


Nieuws


Terug naar overzicht

18-12-2019

Belangrijke informatie voor mensen die verzekerd zijn bij Zilveren Kruis, Avero, Interpolis, FBTO en de Friesland

In 2020 kan ik de behandelingen fysiotherapie voor de zorgverzekeraars Zilveren Kruis, Avero, Interpolis, FBTO en de Friesland niet meer rechtstreeks declareren bij die zorgverzekeraars. Dat komt doordat ik geen overeenkomst met betreffende zorgverzekeraars heb afgesloten. In 2021 zal ik waarschijnlijk wel weer een overeenkomst met voornoemde zorgverzekeraars aangaan.
Wanneer u bij één van deze zorgverzekeraars verzekerd bent voor fysiotherapie en u wordt door mij behandeld, dan krijgt u van mij een rekening toegestuurd. Die rekening dient u aan mij te voldoen. De rekening kunt u doorsturen naar uw verzekeraar. Het grootste gedeelte van de rekening zal de zorgverzekeraar aan u terugbetalen.
Wanneer u deze manier van werken niet wilt, kunt u twee dingen doen:
a. Naar een fysiotherapeut gaan die wel een overeenkomst met uw zorgverzekeraar heeft.
b. Voor 31 december a.s. overstappen naar een zorgverzekeraar die niet in dit bericht staat genoemd.Terug naar overzicht


Ontmoeten in het Swaithoes

Ontmoeten kun je opvatten als elkaar tegenkomen. Maar ook als niet-moeten. Beide aspecten vind je terug in het Swaithoes, bij het fitnessen en bij de fysiotherapie. 

Tijdens het fitnessen

Tijdens het fitnessen ontmoet je allerlei mensen, in de trainingszaal. Maar ook aan de koffietafel is het leggen van contacten gemakkelijk. Vaak zitten mensen samen een kop koffie te drinken na het trainen. Ze praten even bij of lezen in een van de boeken of tijdschriften.

Regelmatig organiseer ik leuke activiteiten buiten de trainingen om. Bijvoorbeeld inbrengetentjes, kano- of fietstochten, ribboottochten, karten of museumbezoek. Zo leer je elkaar ook kennen op een heel andere manier. 

Bij de fysiotherapie

Bij de fysiotherapie is het niet-moeten van belang. Ik bepaal niet alleen welke behandeling er gegeven moet worden, net zo min als de klant dat doet. Dat bepalen we samen, in overleg. Want er zijn meestal meer wegen die naar Rome leiden. Wat bij de één werkt, hoeft bij de ander niet altijd te werken. Niemand is gelijk. Iedereen verdient maatwerk, zowel in de fysiotherapie als in de fitness. Dat vind ik belangrijk en dat lever ik dan ook. 

Het Swaithoes is er ook voor het dorp

Heel belangrijk vind ik ook dat het Swaithoes een sociale functie heeft. Met enige regelmaat worden er cursussen en vergaderingen gehouden. Ook op deze manier kunnen mensen elkaar ontmoeten.


Karel Zuiderveld

Hoofdstraat 26 -  9921 PB  -  Stedum  -  karel@swaithoes.nl  -  06-20051984

 

 

 

E-mailen
Bellen