Swaithoes, voor fysiotherapie en medische fitness

Maatwerk in zorg en fitheid, zonder poespas, laagdrempelig,              zorgvuldig en ook nog eens gezellig


Nieuws


Terug naar overzicht

07-06-2020

Medische fitness vanaf 2 juli

Jullie hebben het ongetwijfeld gehoord; vanaf 2 juli kunnen we weer starten met de trainingen. Op de pagina corona aanpassingen kun je lezen wat dat betekent. De trainingstijden zijn zodanig aangepast dat er een kwartier tijd gepland is tussen de verschillende groepen. Kijk daarvoor op de pagina Traningstijden in de 1,5 meter samenleving.
Binnenkort neem ik contact met iedereen op om een nieuwe trainingstijd af te spreken. Ik probeer zoveel mogelijk de bestaande groepen te handhaven. De groepen worden echter kleiner en dat betekent dat dit niet altijd mogelijk is. En lees de informatie op de website goed door. Alleen als we samen zorgen voor 1,5 meter afstand en alleen komen als we geen corona-achtige klachten hebben, kunnen we samen gezond verder trainen.
Tot snel!



Terug naar overzicht


Ontmoeten in het Swaithoes

Ontmoeten kun je opvatten als elkaar tegenkomen. Maar ook als niet-moeten. Beide aspecten vind je terug in het Swaithoes, bij het fitnessen en bij de fysiotherapie. 

Tijdens het fitnessen

Tijdens het fitnessen ontmoet je allerlei mensen, in de trainingszaal. Maar ook aan de koffietafel is het leggen van contacten gemakkelijk. Vaak zitten mensen samen een kop koffie te drinken na het trainen. Ze praten even bij of lezen in een van de boeken of tijdschriften.

Regelmatig organiseer ik leuke activiteiten buiten de trainingen om. Bijvoorbeeld inbrengetentjes, kano- of fietstochten, ribboottochten, karten of museumbezoek. Zo leer je elkaar ook kennen op een heel andere manier. 

Bij de fysiotherapie

Bij de fysiotherapie is het niet-moeten van belang. Ik bepaal niet alleen welke behandeling er gegeven moet worden, net zo min als de klant dat doet. Dat bepalen we samen, in overleg. Want er zijn meestal meer wegen die naar Rome leiden. Wat bij de één werkt, hoeft bij de ander niet altijd te werken. Niemand is gelijk. Iedereen verdient maatwerk, zowel in de fysiotherapie als in de fitness. Dat vind ik belangrijk en dat lever ik dan ook. 

Het Swaithoes is er ook voor het dorp

Heel belangrijk vind ik ook dat het Swaithoes een sociale functie heeft. Met enige regelmaat worden er cursussen en vergaderingen gehouden. Ook op deze manier kunnen mensen elkaar ontmoeten.


Karel Zuiderveld

Hoofdstraat 26 -  9921 PB  -  Stedum  -  karel@swaithoes.nl  -  06-20051984

 

 

 

E-mailen
Bellen