Swaithoes, voor fysiotherapie en medische fitness

Maatwerk in zorg en fitheid, zonder poespas, laagdrempelig,              zorgvuldig en ook nog eens gezellig


Nieuws


Terug naar overzicht

14-12-2020

Praktijk blijft open voor fysiotherapie, fitness sluit

Op dinsdag 15 december worden nieuwe corona maatregelen van kracht. Voor het Swaithoes houdt dat in dat de fysiotherapie gewoon open blijft. De trainingen binnen de medische fitness kunnen niet meer door gaan.
Dat geldt in elk geval tot en met 19 januari. Of daarna de trainingen kunnen worden hervat weet ik niet. Dat zal op 12 januari bekend worden gemaakt door het kabinet.
Als we de trainingen kunnen hervatten, dan bel ik je voor een afspraak. Dat is een tijdrovende klus (moet plm 250 mensen bellen), dus je moet misschien even geduld hebben voordat je me aan de lijn krijgt. Mij bellen kan natuurlijk ook. Als het je te lang duurt. En houd ook deze site in de gaten voor nadere mededelingen.

Het spijt me dat ik je niet persoonlijk kan spreken. Om je, ondanks deze bijzondere tijd, prettige kerstdagen en een goede jaarwisseling te wensen. Het zullen geen grootse feesten worden, maar probeer in kleine kring de warmte te vinden en uit te stralen die bij deze heuglijke dagen hoort.
Hopelijk tot januari!Terug naar overzicht


Ontmoeten in het Swaithoes

Ontmoeten kun je opvatten als elkaar tegenkomen. Maar ook als niet-moeten. Beide aspecten vind je terug in het Swaithoes, bij het fitnessen en bij de fysiotherapie. 

Tijdens het fitnessen

Tijdens het fitnessen ontmoet je allerlei mensen, in de trainingszaal. Maar ook aan de koffietafel is het leggen van contacten gemakkelijk. Vaak zitten mensen samen een kop koffie te drinken na het trainen. Ze praten even bij of lezen in een van de boeken of tijdschriften.

Regelmatig organiseer ik leuke activiteiten buiten de trainingen om. Bijvoorbeeld inbrengetentjes, kano- of fietstochten, ribboottochten, karten of museumbezoek. Zo leer je elkaar ook kennen op een heel andere manier. 

Bij de fysiotherapie

Bij de fysiotherapie is het niet-moeten van belang. Ik bepaal niet alleen welke behandeling er gegeven moet worden, net zo min als de klant dat doet. Dat bepalen we samen, in overleg. Want er zijn meestal meer wegen die naar Rome leiden. Wat bij de één werkt, hoeft bij de ander niet altijd te werken. Niemand is gelijk. Iedereen verdient maatwerk, zowel in de fysiotherapie als in de fitness. Dat vind ik belangrijk en dat lever ik dan ook. 

Het Swaithoes is er ook voor het dorp

Heel belangrijk vind ik ook dat het Swaithoes een sociale functie heeft. Met enige regelmaat worden er cursussen en vergaderingen gehouden. Ook op deze manier kunnen mensen elkaar ontmoeten.


Karel Zuiderveld

Hoofdstraat 26 -  9921 PB  -  Stedum  -  karel@swaithoes.nl  -  06-20051984

 

 

 

E-mailen
Bellen